Samen met onze klanten werken aan het bereiken van online doelen

Locatie

Alles digitaal


zookini is een online webbureau. Wij ontwerpen, bouwen en hosten websites, webapplicaties en mobiele apps. Sinds 1989 zijn wij bezig met Informatie Technologie en hebben ons de steeds meer gespecialiseerd in online oplossingen. Door te luisteren, mee te denken, samen te ontwikkelen en te groeien, hebben wij een schat aan ervaring en producten opgebouwd. Wij blijven zoeken naar nieuwe kansen en ideeën om onze en uw online doelen te bereiken. 

2-Group Holding


zookini is onderdeel geworden van 2-Group Holding. 2-Group bestaat uit drie labels: zookini, 2-Network (complexe bedrijfs netwerken) en 2-Assist (systeembeheer). Deze drie labels focussen zich op hun specifieke gebieden. Maar door samen te werken kunnen wij u een breder pakket van diensten aanbieden. Wij hebben de slagvaardigheid in huis om uw online maar ook offline doelen te kunnen behalen. 

Gezond denken


zookini is afgeleid van het engelse woord voor courgette = zucchini. Wij ontwikkelen namelijk niet alleen code, privé verbouwen wij ook groenten. Gezond nadenken begint bij gezond eten. Vandaar zookini.

Gieter

2-Group Holding | | |